Share

Shruti & Tushar Apartment

The apartment is on the 14th floor with a large terrace area . The initial plan contained two separate entries for the house and the terrace . The whole layout was reworked with a common entrance and the terrace framing the part of the house and the home theater clients lead a contemporary lifestyle and required more party and common spaces. hence one bedroom was completely eliminated and converted into a home theatre. the home theatre has two sliding doors - one which opens out to the terrace and the other into the house. when the two doors are slid open, the whole house gets converted into a large party space. when the door towards the house is closed, it creates a more private party space. this setup allows for better cross ventilation within the apartment

  • Year : 2013
  • Client : Shruti & Tushar
  • Status : Completed
  • Location : Bengaluru